Huslab kirjaudu

Tervetuloa — HUSLAB – Vihta-ajanvaraus

Ajanvaraus – HUSLAB

Tervetuloa · Laboratoriotutkimuksiin tarvitaan aina lähete. · Valitse palvelu, johon olet varaamassa aikaa. · Valitse kunta/toimipiste. · Tee ja vahvista varaus.

Varaa, muuta ja peruuta aikoja netissä 24/7

Laboratorion ajanvaraus ja neuvonta – HUS

Laboratorion ajanvaraus ja neuvonta | HUS

ajanvaraus; HUSLAB. Voit varata ajan laboratorioon kätevästi verkossa. Palvelemme myös puhelimitse ja live-chatissa. asiakaspalvelija puhelimessa.

Voit varata ajan laboratorioon kätevästi verkossa. Palvelemme myös puhelimitse ja live-chatissa.

Ajanvarauksen ohjeet laboratorio- ja kuvantamistutkimuksiin

Ajanvarauksen ohjeet laboratorio- ja kuvantamistutkimuksiin | HUS

Ajanvarausohjeemme ovat HUSin alueen potilaille. Kymenlaakson (Kymsote) ja Etelä-Karjalan (Eksote) alueen potilaille olemme koonneet omat ohjeet.

Laboratorio ja kuvantaminen – HUS

Laboratorio ja kuvantaminen | HUS

Sähköiset palvelut. Näytä alavalikko: Sähköiset palvelut. Laboratorion ajanvaraus  (opens in new window, links to another website) · Kirjaudu Maisaan …

Sähköiset palvelut – HUS

Sähköiset palvelut | HUS

Maisassa voit mm. tarkastella varattuja aikoja, viestiä ammattilaisten kanssa sekä katsoa tutkimustuloksia ja käyntiyhteenvetoja. Kirjaudu Maisaan (opens in …

Laboratoriotutkimukset | HUS

Voit tulla laboratoriotutkimuksiin laboratorioihimme Uudenmaan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella. Tarvitset tutkimuksia varten lähetteen.

Kampin laboratorio | HUS

Kampin laboratoriossa palvelemme vuoronumerolla ja ajanvarauksella, sekä klo 16 jälkeen ja viikonloppuisin vain ajanvarauksella. Suosittelemme ajanvarausta.

HUSLAB – tutkimusohjekirja

HUSLAB – tutkimusohjekirja … Hakemisto tutkimuksen erikoisalan, lyhenteen, nimen tai numeron mukaan. Ajankohtaista, asiantuntijat, lähetteet, ohjeet ja …

Laboratoriot | Helsingin kaupunki

Kirjaudu Avaa … Ajan voi varata sähköisesti osoitteessa huslab.fi/ajanvaraus (linkki kohdassa Lue lisää) tai puh. 09 471 86800 ma-pe 7.30-15.30.

Helsinkiläiset voivat hakeutua laboratoriotutkimuksiin ilman ajanvarausta useimpiin laboratorioihin.

Maisa – Kirjautumissivu

Kirjaudu Maisaan · Tee sosiaalihuollon ilmoitus. Maisa on käytössä HUS-yhtymän, Helsingin, Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen sekä Kauniaisten (osana …

Keywords: huslab kirjaudu