Veijo vaakanainen twitter

Veijo Vaakanainen (@VVaakanainen) / Twitter

Regierungschef erkennt #Trump als Wahlsieger an – obwohl noch nicht komplett ausgezählt ist. #USWahlen #USAElections2020 #Election2020 twitter.com/JJansaSDS/ …

Veijo Vaakanainen on Twitter: “Tänään sain tietää, että elämä …

että pääsen väikkärini jälkeen tutkimaan ja kehittämään eettistä ja kestävää kehitystä tukevaa kieltenopetusta osana EKKO-hanketta.

Veijo Vaakanainen on Twitter: “Posti toi tärkeää …

27.8.2021 — Veijo Vaakanainen · @VVaakanainen. Posti toi tärkeää ammattikirjallisuutta. #SFL #väikkärihommat. Translate Tweet.

Veijo Vaakanainen on Twitter: “Kuinka QR-koodeja voi …

2.6.2021 — Kuinka QR-koodeja voi hyödyntää (yliopisto-)opetuksessa? Raportin opetuskokeiluistani voi lukea. @yliopistopeda. nettisivuilla.

Veijo Vaakanainen on Twitter: “Kurssipalautteesta poimittuja …

15.12.2020 — Kurssipalautteesta poimittuja asioita: 1) Oppimisvideot eivät ole hyödyllisiä. 2) Ryhmissä tehtävien tekeminen ei ole hyvä tapa oppia, …

Veijo Vaakanainen on Twitter: “EU:n sisällä myös kivaa …

4.11.2020 — Regierungschef erkennt #Trump als Wahlsieger an – obwohl noch nicht komplett ausgezählt ist. #USWahlen #USAElections2020 #Election2020 twitter.

Veijo Vaakanainen on Twitter: “”Perussuomalaiset on …

6.8.2020 — Veijo Vaakanainen · @VVaakanainen. ”Perussuomalaiset on vahvistanut asemaansa suosituimpana työväen puolueena.” Asiahan ei minulle kuulu, …

Veijo Vaakanainen on Twitter: “Uusimmassa @kieliverkosto …

9.9.2020 — verkkolehdessä voi lukea kokemuksiani podcastien ja vlogien hyödyntämisestä yliopistotasoisessa kieltenopetuksessa.

Veijo Vaakanainen on Twitter: “”Sitä yritimme, mutta se ei …

25.6.2020 — ”Sitä yritimme, mutta se ei onnistunut.” Kyllä kyllä. Otsikon pronominien korrelaatit ovat kaikille lukijoille varmasti aivan selviä.

Veijo Vaakanainen on Twitter: “”[T]utkijat tarjoavat lehdille …

30.6.2020 — ”[T]utkijat tarjoavat lehdille ilmaiseksi artikkeleita, joita heidän kollegansa vertaisarvioivat useimmiten ilman korvausta.

Keywords: veijo vaakanainen twitter